Actualitate

Nicu Alifantis, atacat în rafale după ce s-a solidarizat cu Dan Bitman. Linșajul public dezvăluie procentul celor care întrețin isteria pandemiei: 0,03%. Iulian Vrabete: Mie și multora ne pute ceva. Îmi pute a neștiință, a impostură, fie și a conspirație

Acuzat de presa încolonată în fața stăpânului Covid-19 de „derapaje” și chiar „instigare la revoltă împotriva autorităților” pentru că a îndrăznit să ridice glasul în privința pademiei și să urecheze puțin autoritățile, Dan Bittman și-a pus în cap și așa-ziși colegi de breaslă. Exact după modelul ”Cristi Puiu”, Dan Bittman a devenit „dușmanul poporului”.

Primul a sărit  Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, care a ținut să-l apostrofeze pe Dan Bittman cu o poezioară retardă și injurioasă, pro mască, susținând ulterior că versurile sale nu i-au fost dedicate solistului de la Holograf. La fel ca și atunci când a batjocorit Catedrala pentru ca apoi să susțină că e credincios. S-a văzut cum și cât… Iar acum  comentariile celor care i-au dorit „numai de bine” lui Bittman au venit în cascadă. 

Printre puținii care au sărit să-l apere pe solistul trupei Holograf au fost cei de la trupa Proconsul, care au publicat pe pagina lor de Facebook următorul mesaj:

„Am postat interviul lui Dan de la Gândul si acum postez si link-ul interviului de aseară.

Antenele fac ce fac și mai cheamă câte un invitat care le dă peste cap emisiunea.

Și pentru toți rașii pe creier care sunt din ce în ce mai mulți (inclusiv si din păcate și printre colegii de breasla), omul nu a spus ca nu exista Covid19!

A spus doar că masca și spălatul pe mâini nu au nici un efect (vezi toată Europa „civilizată”unde oamenii, vezi Doamne respectă regulile), daca sunt SINGURELE măsuri!

Urmăriți si mai ales încercați sa înțelegeți (daca puteți) ce spune Dan Bittman”.

A urmat zilele trecute Nicu Alifantis, care a reușit să dezlănțuie forțele iadului cu o postare absolută normală într-o democrație. 

„Iată că tradiționala solidaritate a breslei nu se dezminte. Nu-i așa, Dane? Și ce dacă rock-ul a fost dintotdeauna protestatar?…

Chiar nu mai contează. Se pare că e mai bine să nu ai păreri în țara asta!”

Firesc, așa cum se întâmplă în vreme de dictatură politico-medicală venită la putere pe valul pandemiei, nici n-a apucat să posteze, că peste 1000 de comentarii l-au transformat pe Alifantis în inamicul numărul 1. Ce este interesant e că aceste comentarii au fost făcute de circa 100 de persoane, în timp ce alte aproximativ 3000 l-au aprobat pe Nicu Alifantis (foto). Iată de fapt procentul celor care întrețin isteria și execuțiile publice: 100 față de 3000 – 0,03 la sută! 

Nicu Alifantis: „Preferam ca voi, cei în gura cărora mă uitam cu emoție, să-mi facă o cronică muzicală la un album sau la un concert”

Și diverse voci mai cunoscute au început să-l atace pe Alifantis în spațiul virtual pentru că a îndrăznit să spună ceva în apărarea lui Bittman.

Alex Revenco a scris:

„Draga

Nicu Alifantis

esti un dragutz.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Back to top button