Actualitate

Medicul Monica Pop aduce acuzații grave Guvernului: “Se ascund informații cheie privind efectele secundare ale vaccinurilor”

Medicul Monica Pop atrage atenția asupra unor nereguli susținute tacit de către autorități în frunte cu premierul Florin Cîțu. Cei de la Pfizer au pus la dispoziție lista contraindicațiilor acestui vaccin, dar nimeni nu vorbește despre ea sau cel puțin să o facă publică.

“Eu nu pot să înțeleg de ce autoritățile nu țin cont de aceste proteste și nu se întreabă de ce oamenii fac așa. Am auzit un discurs, dacă se poate spune așa, al domnului doctor Arafat care să nu uite că este de altă specialitate și el spune despre noi şi totuși vorbește că este medic și are tot dreptul dar și noi îl avem.

Suntem foarte departe de a cunoaște cu adevărat numărul de persoane care au avut efecte secundare și unele dintre ele foarte severe și nu ni se spune și asta este un lucru rău. Oamenii trebuie să știe!

Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin. Am citit această listă în urmă cu două zile. Lista există, este chiar făcută de cei de la Pfizer şi acolo scrie foarte bine.

Printre altele mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. De exemplu una dintre contraindicații este hipertensiune arterială”, susține medicul Monica Pop

Back to top button