Distribuți acest articol

Propunere ieșită din comun făcută de către parlamentarul USR Radu Molnar. USR îi dorește pe români cât mai vaccinați și nu mai știe cum să facă acest lucru. Industria Pharma ce se află în spatele partidului are nevoie de carne de tun și vreau ca românii să se prezinte la vaccinare.

Radu Molnar propune o lege prin care elevii pot chiuli motivat de la școală o zi dacă se vaccinează. Ideea nu este una potrivită deoarece educația este importantă, dar să nu uităm că USR-iștii studiază prin țări străine pe banii furați de părinții lor de la statul român, adică de la români, deci ei nu au nevoie acasă, în România, de oameni educație.

Chiar și părinții vor primi o zi liberă dacă își duc copiii la vaccinare. Sigur că nimeni nu va fi stimulat de aceste prevederi, dar și numai simpla ideea că cineva și-a propus să mituiască pe români cu zile libere reprezintă dovada unei prostii de prim rang.

USR a închis școlile, a închis magazinele, a închis restaurantele, a închis sălile de sport, strează pe români și acum vin și cu zile libere pe care să le petreacă izolați în case. Radu Molnar este deputat ales pe listele USR.

“Conform proiectului, persoanele care se vaccinează împotriva Covid-19 vor beneficia la cerere, de următoarele drepturi:a) o zi liberă plătită, care nu se include în durata concediului de odihnă, în ziua vaccinării, în cazul angajaților;b) o zi scutire de frecvență, în ziua vaccinării, în cazul elevilor, studenților și militarilor;c) de asemenea, pot beneficia de o zi liberă plătită, care nu se include în durata concediului de odihnă, și unul dintre părinți în ziua vaccinării copilului cu vârsta de până la 14 ani sau a copilului cu dizabilități cu vârsta de până la 26 de ani.O măsură similară funcționează deja cu succes în cazul donatorilor de sânge, iar azi am depus și noua propunere, alături de Oana Țoiu. Mă bucur deci să continui colaborarea cu membrii și să văd că rodul ei sunt acte legislative de importanță pentru România”!


Distribuți acest articol