Distribuți acest articol

Ludovic Orban a declarat că nu a condus niciodată sub influența băuturilor alcoole, în contextul scandalului din jurul premierului Florin Cîțu. Premierul de la acea vreme, Ludovic Orban ar fi ținut ședința din 28 octombrie 2020 după ce ar fi băut pălincă.

“Orban ar fi fost într-o accentuată stare de ebrietate, încât, după ce a băut atât de mult, a reluat ședința, dar nu mai era în stare să o conducă. A respins câteva acte normative, iar după ce l-a văzut în ce stare era, șefa sa de cabinet i-a spus să încheie ședința”, susțin sursele știripesurse.ro

”Am fost supus în mod frecvent la testul de alcoolemie şi niciodată nu am consumat alcool la toate testele pe care l-am efectuat. Amendă de circulaţie am luat în campania prezidenţială pentru alegerile din 2004, m-am deplasat la Slobozia, unde erau pregătite autobuze şi autocare pentru votul multiplu pe traseu şi mergeam cu o viteză un pic cam mare şi m-a luat radarul şi am avut trei luni de zile suspendat permisul. Sigur că am mai avut incidente de-a lungul timpului meu, m-am răsturnat cu maşina la Iaşi, cum bine ţineţi minte, dar la fiecare din incidentele care le-am avut – evident s-au derulat toate procedurile legale, niciodată n-am consumat alcool şi de multe ori au fost defecţiuni de natură tehnică care au provocat incidentele”, afirmă Ludovic Orban.


Distribuți acest articol