Românii îl detestă pe Iohannis. Este la un PAS de suspendare – CRITICII.RO
Distribuți acest articol

România are oficial 19,3 milioane de români. Din ei 3,6 milioane sunt copii sau tineri de sub 18 ani la care vaccinul nu este pe moment recomandat. Din acești români aproape 4 milioane sunt plecați dincolo de granițele țării.

Toate aceste date sunt oficiale, nu sunt spuse de noi.

Având în vedere aceste lucruri în realitate în România sunt mai puțin de 12 milioane de adulți care pot fi supuși vaccinării.

Avem 6 milioane de persoane vaccinate cu schema completă. Acestea sunt tot date oficiale prezentate de Iohannis și de Arafat.

Analizând toate aceste lucruri putem vedea cu ușurință că în România peste 50% dintre români sunt vaccinați. La nivel mondial rata medie este de 35% iar în Europa schema completă este realizată la 70% dintre oameni.

Practic rata europeană este cu doar 50% mai mare, ceea ce nu justifică un număr de 10 ori mai mare de victime. Practic nu există nici o logică, nici o legătură între numărul celor vaccinați și numărul de morți.

O legătură există însă între calitatea sistemului medical, existența tratamentului necesar și numărul de morți. Criza din România nu este justificată de numărul mare de morți care ar fi trebuit să fie de 10 ori mai mic dacă vaccinarea ar fi problema. În realitate sistemul medical este prost , hoția este maximă, medicamentele lipsesc total.


Distribuți acest articol