peste 50% sunt vaccinați, nu 30% – CRITICII.RO
Distribuți acest articol

Situație cu totul inedită în România. De parcă nu erau suficient de învrăjbiți, acum statul lui Iohannis a creat reguli clare după cum poți trăi acest sentiment.

Te trezești de dimineață cu gândul clar de a putea munci ceva ca să pui pe masă la cei mici.

Ajungi la muncă, acolo unde angajatorul stă cu scanerul în mână: nu poți intra pe șantier dacă nu ai certificat verde. Tu nici nu știi ce este aia, tu vrei doar să muncești.

Angajatorul are nevoie de tine, are o lucrare de terminat dar lui Iohannis nu îi pasă, el și gașca lui își doresc foarte mult să fiți dezbinați și să vă urâți.

Angajatorul scanează și ce să vezi: nu a ieșit că ai certificat verde, te anunță cu lacrimi în ochi că va trebui să mergi să te vaccinezi sau să rămâi acasă o lună.

Ești în cumpănă: să te duci sau să nu ai ce pune pe masă la copii. Se merge din compromis în compromis: prima dată este recomandare, apoi este obligație. Cam așa se impun regimurile dictatoriale…

Întâi i-au dezbinat pe români: cine dorește serul, e la liber. Apoi au spus că cei care au serul făcut trebuie să aibă și beneficii… nu a mers așa. Acum se trece la condiționări grave și la final va exista obligația.

Ușor, ușor, cedăm din dreptul nostru de a putea alege pentru noi.


Distribuți acest articol