Actualitate

Încetați să-i mai considerați pe români cobaii Europei!

Autoritățile medicale franceze au anunțat că adulții sub 55 de ani vaccinați cu prima doză de AstraZeneca vor primi la rapel vaccinuri Pfizer sau Moderna.

Autoritățile medicale din Canada au recomandat interzicerea vaccinării cu Johnson&Johnson a persoanelor sub 30 de ani, iar Danemarca a interzis total vaccinarea cu acest vaccin, din cauza riscurilor majore de tromboze.

Ce se întâmplă însă în România? Chiar astăzi au sosit în țară 600.000 de doze de vaccin AstraZeneca, iar guvernul a dispus începerea vaccinării Johnson&Johnson, în cabinetele medicilor de familie, fără nicio restricție! Noi, cei de la AUR, nu vrem să fim greșit înțeleși: respectăm dorința și dreptul fiecărui cetățean de a se vaccina. Dar nu putem accepta ca vaccinuri interzise în alte țări să le fie administrate românilor, fără niciun fel de precauții sau discernământ.

Domnilor guvernanți, știm că s-au plătit sume imense pentru aceste vaccinuri dar asta nu înseamnă că trebuie să ni le băgați pe gât cu orice preț. Încetați să-i mai considerați pe români cobaii Europei!

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button