Actualitate

ILEGAL. Toate autorizații emise de sectorul 1 sunt ilegale. Clotilde Armand a pus un viceprimar să le semneze

ILEGAL. Toate autorizații emise de sectorul 1 sunt ilegale. Clotilde Armand a pus un viceprimar să le semneze.

Despre ce este vorba mai exact:

Unii s-au pus primari nu ca să respecte legea și să se ocupe de problemele românilor ci pentru a nu-și asuma nimic și să semneze alții în locul lor. Asta înseamnă să fii incompetent și să nu cunoști legea.

Faptul că ai fost ales primar aduce de la sine niște responsabilități de care nu poți scăpa, tot așa cum nici un premier sau un președinte nu poate scăpa de atribuțiile sale. Spre exemplu președintele României contrasemnează, aprobă legile sau le poate trimite înapoi în parlament. El nu poate oferi acest atribut unui consilier pentru simplul motiv că nu vrea, nu cunoaște sau nu vrea. Responsabilitatea legală este a sa, fie că îi place sau nu.

Coaliția Toxică dintre PSD și PNL pregătește fraudarea alegerilor din 2024. Iată ce vor să facă.

Tot așa și primarii au niște răspunderi, ori una din aceste răspunderi o reprezintă obligația acestuia de a emite autorizații de construire. În conformitate cu codul administrativ acest atribut reprezintă unul din puținele chestiuni pe care primarul nu le poate delega către nici o altă persoană.

Ce înseamnă acest lucru? Că toate autorizațiile de construire se semnează de către primar, indiferent cui oferă el atribuții de verificare.

De ce nu semnează Clotilde Armand documente?

Deoarece îi este frică că va face prostii sau abuzuri și așa poate ajunge la pușcărie. Păi dacă nu te pricepi sau ai de gând să faci ilegalități cu ajutorul altora, asumă-ți, mergi 1-2 ani la pușcărie dacă ai vrut să fii primar.

Așa se face că aceasta a desemnat un viceprimar să se ocupe de această problemă și el semnează, printr-un abuz în funcție, toate autorizațiile emise de sectorul 1.

Numele primarului nu apare pe pagina de autorizație de construire, ceea ce este complet ilegal și face ca toate aceste documente să fie nule de drept.

Citește și despre cum nu mai producem nici un kilogram de oțel beton deoarece USR a refuzat să preia statul combinatul de oțeluri speciale de la Târgoviște.

Vă puteți da seama că toate autorizațiile de construire emise de la venirea ei în funcție un ilegale și pot fi oricând anulate de către ISC sau de către instanțele de judecată? Vorbim de sute de milioane de euro investiți și care sunt în mare pericol datorită prostiei și fricii unora care vor să conducă România dar prin interpuși.

Dreptul de a semnat autorizațiile de construire aparțin primarului de sector. Clotilde Armand are această obligația stabilită prin Legea 50 privind autorizarea lucrărilor de construcții. Aceasta nu are voie să desemneze o altă persoană peste condițiile legii. Mai sus decât legea este doar constituția României, toate celelalte acte juridice emise sunt sub lege.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button