Actualitate

George Simion, înaintea alegerilor prezidențiale din R. Moldova: Singura soluție pentru Basarabia este întoarcerea Acasă și unirea cu Patria-Mamă ~ InfoPrut

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, a transmis un mesaj fraților români din Basarabia. Unionistul îndeamnă basarabenii să iasă la vot, în speranța „că vom avea cât mai curând pe cineva care să ne reprezinte cu mândrie și demnitate”.

Într-un video postat pe pagina sa de Facebook, George Simion amintește că în 2018 a fost expulzat din Republica Moldova, fiind declarat persona non grata chiar de sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire.

„Am un mesaj important pentru frații români de peste Prut, pentru toți unioniștii. În continuare eu sunt expulzat în R. Moldova, sunt declarat persona non grata din Anul Centenarului, s-au împlinit 2 ani, în continuare nu pot intra în Basarabia noastră dragă, nu pot să vin de Acasă Acasă și mi-e dor să fac acest lucru. Eu nu sunt primit de mafia care conduce R. Moldova de 30 de ani să trec Prutul, dar bandiți precum Cristian Rizea sunt admiși, sunt ținuți în puf și sunt protejați de securiștii de la Chișinău și București”, își începe Simion mesajul.

Copreședintele AUR spune că unioniștii nu sunt reprezentați politic în R. Moldova, iar viitorul președinte nu va face decât să înrăutățească situația peste Prut.

„Sunt alegeri duminică, mâine 1 noiembrie, o să fie și turul 2 probabil, nu avem reprezentare politică, oricine iese președinte, prim-ministru, oricine formează o majoritate în Parlamentul de la Chișinău, din păcate, nu va face decât să ducă situația din rău în mai rău. Așa cum am zis la sutele de mitinguri, singura soluție pentru Basarabia este întoarcerea Acasă, unirea cu Patria-Mamă. Mergeți la vot, în speranța că vom avea cât mai curând pe cine vota și pe cine să ne reprezinte cu mândrie și demnitate. Faceți-o pentru a arăta că noi unioniștii, românii, contăm, și contăm pentru că împreună am dus procentul unioniștilor de jos la aproape o majoritate. În curând, râul Prut va fi un râu intern al națiunii române și îi vom îndepărta pe cei care astăzi ne țin, vremelnic, despărțiți”, a conchis George Simion.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Back to top button