Actualitate

George Simion: În partidul AUR nu o să avem baronet local

George Simion a recunoscut că Partidul AUR are propriile vulnerabilități în cadrul unui vlog cu Codin Maticiuc.

„Da, îți zic din start (n.r. – există și membri de partid care ar putea fi corupți). Pe 27 martie, când colegii m-au ales președinte al partidului, le-am spus ‘voi, ca membri de partid, ar fi în interesul vostru să nu mă votați, pentru că în partidul ăsta nu o să conteze ce vechime aveți. Când o să ajungem la putere nu o să veniți cu fata să o angajezi la stat, că nu merge. În partidul ăsta nu o să facem baronet local și să-mi impună filiala din Alba Iulia, de exemplu la Apele Române. Și am rămas fără deputatul de Alba, pentru că el voia să pună oameni prin diferite funcții’. 

(…) Am spus la congres că suntem în pericol să ne transformăm într-un grup de interese care parazitează statul român. O gașcă ce va ajunge la putere pentru a-și angaja oameni din cercul ei în instituțiile de stat, oameni care nu sunt capabili de asta. 

Sunt două riscuri – să ne transformăm în astfel de lighioane, al doilea – avem 10.000-12.000 de membri. Riscul e să pățim ca USR, să ajungem la guvernare și să fim un eșec total. 

(…) Toată lumea ne prevestea soarta lui Dan Diaconescu, la faptul că ne vom pleca parlamentarii la bucată”, a mai declarat Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button