Domnule general Ciucă, dar la mol, virusul nu se transmite, doar în Biserică?
Distribuți acest articol

Spre deosebire de Dacian Cioloș, generalul Nicolae Ciucă nu este dispus să meargă în parlament cu o propunere de guvern care nu are nici o șansă să treacă.

Propunerea de premier a discutat cu PSD și USR privind o eventuală susținere, dar se pare că cele două partide nu sunt de acord cu impunerea condiției sprijinirii unui guvern minoritar.

Pentru PSD să meargă la guvernare sau să susțină un guvern PNL ar reprezenta o catastrofă electorală. După ce partidul lui Iohannis a lansat permanent atacuri asupra PSD, acum să vii și să dai un vot de încredere, fără nici o condiție de acceptare, ar reprezenta lovitura supremă.

Pe de cealaltă parte Dacian Cioloș și USR nu pot uita umilința la care au fost supuși în ultima perioadă, cu refuzul unui guvern minoritar USR. DACIAN Cioloș a picat în mod rușinos, cu un număr extrem de mic de voturi obținute, iar acum își ling rănile lăsate de bătălia cu PNL aripa Cîțu.

Generalul Nicolae Ciucă a încercat, dar nu a reușit, dar nici nu este dispus să ia un vot negativ și care ar pune capăt vieții sale politice, anoste de altfel.

Iohannis este puțin cam disperat: guvernul său nu prea este și va trebui să cedeze în cele din urmă fie în fața USR, fie în fața PSD, O cedare în fața PSD ar prăbuși ambele partide politice după ce timp de 4 ani s-au atacat la foc automat.


Distribuți acest articol