Distribuți acest articol

Colonizatorii s-au decis de vreo doi ani care ar putea fi una din ofertele sistemului pentru postul de președinte. România este total controlată de grupări de crimă organzată adunate în partidele politice. Acestea controlează total avuția României și au la dispoziție bugetul de stat, instuțiile și funcțiile publice. Prin intermediul unor politicieni slabi și ușor de corupt România este complet supusă, așa cum nu a fost niciodată în istoria ei.

Dar să o luăm de la început. Începând cu a doua jumătate a mandatului lui Traian Băsescu colonizatorii au încercat să găsească soluții și să le prezinte drept oferte reale. Din soluții pregătite două ce le aparțin au ajuns în finală: Ponta și Iohannis. Mecanismul este unul simplu: îi propui prin intermediul principalelor două partide și apoi corupi sau șantajezi politicieni de la vârf, din interior, ca să le creeze culuarul necesar.

Nici nu se mai obosesc să își creeze personaje și să stea asupra lor ani de zile și caută direct clovni ce au ajuns natural în vârful partidelor. Ceea ce ei au sunt banii și diverse funcții, printre care și cele de procuror și de judecători. Dacă nu o faci pentru bani sau nu ești șantajabil, ți se pregătește repede un dosar și apoi el este propulsat în justiție. Așa l-au executat pe Orban și care era prea liber. S-a simțit atunci nevoit să se retragă de la vârful PNL și să facă loc lui Iohannis.

Gruparea infracțională a angajat specialiști în comunicare și au început ușor să îl bage în față pe Iohannis ori de câte ori a fost ocazia. Ba s-a făcut o propunere de premier, ba o poză cu Băsescu sau alți lideri marcanți. Ușor, ușor, în lipsa unei reale puteri și opoziții sistemul a dat la o parte pe oricine ar fi constituit un contracandidat real. Așa s-a ajuns ca între Ponta și Iohannis românii să trăiască cu impresia că Iohannis ar fi liderul prezidențial.

Nu a fost să fie așa. Neamțul era doar vopsit neamț, omul ocupației moderne a României. O dată ales a putut să își pună oamenii să conducă serviciile, guvernul, poliția, procuratura și justiția. Aceasta grupare infracțională astăzi controlează total statul român și doar o minune ar mai putea să o dea jos, o revoltă populară sau chiar o revoluție.

Românii pe 6 decembrie însă s-au organizat și au produs marea surprinză: au învins aceasta grupare infracțională ducând un partid patriotic în parlament.

AUR este la moment singurul partid liber din România.

Sistemul se pregătește acum pentru o nou clovn la conducerea României. A văzut că armata este instituția cu cea mai mare încredere și au ales un general slab și compromis. Colegii știu că Ciucă nu era tocmai un geniu iar ascensiunea lui rapidă aduce mari semne de întrebare. Dar crima organizată are bani și funcții, așa că se poate folosi de ele ca să te ridice și să te coboare. Ciucă, pion fiind, pricepe că totul este forțat și trăiește cu impresia că această putere este totală și imposibil de înfrânt. Asta pentru că așa i-au lăsat impresia.

De vreo doi ani se cizelează imaginea lui Ciucă, se scriu articole frumoase, se transformă un general de izmană într-un erou. Cei care au fost alături de el își fac cruce.

Este învățat Ciucă cum să se prezinte, cum să răspundă, ce să mănânce, câte kilograme să aibă, unde să apară la TV și când. Lui Ciucă i se controlează fiecare cuvânt pentru a se lăsa impresia că un om mediocru ca el chiar se pricepe la diverse lucruri.

Însă Ciucă e mai slab decât Iohannis. Pionul ales este atât de slab că nu are nici o șanșa datorită faptului că AUR nu s-a dat cu sistemul. Așa se face că împăratul este hol și AUR a spus acest lucru iar poporul îl vede.


Distribuți acest articol