Distribuți acest articol

PSD, PNL și UDMR, sprijiniți din spate de către USR își bat joc de români. După ce prețurile au explodat cu peste 50% iar tarifele la energie electrică și gaz au crescut de câteva ori, salariul minim al românilor va fi crescut de către Cartelul care conduce România cu doar 162 de lei.

Aceasta mizeria care este propusă de viitorul guvern și românii trebuie să o accepte așa cum este ea deoarece nu au ales pe cine trebuie.

Pe de cealaltă parte vedem că și pensiile vor crește dar numai cu 100 de lei cele mici, ale românilor, și cu sume de ordinul a 2.000-8.000 de lei cele mari, speciale, ale pensionarilor de lux. Dacă ai slujit pe cine trebuie vei beneficia de o pensie de lux.

În acest timp fiecare parlamentar de la PSD, PNL și USR câștigă în fiecare lună aproape 10.000 de euro, adică salariul de care nimeni nu se ating și suma forfetară. Ei trăiesc foarte bine căci au fost ales. Întrebați pe Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan sau Florin Cîțu cu ce venituri lunare se duc ei acasă și o să vedeți că nu trăiesc din salarii de mizerie precum majoritatea românilor.

Au promis că nu mai fură și se apucă de treabă, tocmai de aceea și-au dat subvenție publică la partidele politice. Dar ce să vezi, acum au avut oficial bani oficial ca să se organizeze și au furat și mai tare, inclusiv propriile partide le-au furat.

Guvernul care vine este un guvern al trădării naționale și care va crește salariul minim cu doar 162 de lei, tocmai ca să își bată joc de români și să se laude că ei îi salvează. PSD în realitate a ținut tot timpul salariile mici ca să rămână bani de furat.


Distribuți acest articol