Actualitate

ACUZE. Florin Cîțu și-a pus steagul și harta Ucrainei pe profil. Cele ale României nu îi mai plac

Florin Cîțu și-a pus steagul și harta Ucrainei pe profil. Cele românești nu îi mai plac.

Acesta este președintele ales al PNL. El a câștigat ultimele alegeri interne în fața lui Ludovic Orban. Florin Cîțu a avut alături pe Rareș Bogdan și pe Emil Boc. Deși echipa sa abia ajunsese în partid, a reușit în mai puțin de 12 luni să îl domine. Astăzi liberalii din PNL reprezintă o excepție și nu regula.

Citiți și despre cum primăria sectorului 1 a comis multe ilegalități. Este posibil ca toate autorizațiile de construire emise în mandatul lui Clotilde Armand să fie anulate.

Președintele PNL și-a pus recent o poză de profil. Această poză de profil nu conține nimic național sau liber. Este vorba despre harta Ucrainei și steagul Ucrainei.

Rusia a invadat Ucraina

Este adevărat că Rusia a invadat Ucraina și drama este una mare. Înainte de a ține însă cu alții trebuie să ținem cu noi. Să nu uităm că Ucraina a închis școlile cu predare în limba română și îi împarte pe români în români și moldoveni.

Peste 3 milioane de ucrainieni au părăsit țara și câteva orașe importante sunt aproape rase de pe suprafața pământului. Distrugerile sunt foarte mari și este bine să sprijinim. România a primit sau a lăsat să tranziteze țara sute de mii de ucrainieni. Unii au rămas aici, alții au plecat mai departe.

Soarta Românilor din Ucraina

Românii țin prea puțin cu alți români și prea mult cu străinii. Să nu uităm că avem bătrâni care trăiesc în sărăcie, pe la care nimeni nu a mai trecut de ani. Acești bătrâni au copii care se uită la televizor și preferă să ajute ucrainieni decât să își ajute proprii părinți.

Uneori ne facem că nu vedem suferința de lângă noi, cea din presă și de la televizor este cu mult mai vizibilă.

Astăzi partidele sunt mai interesate de vecini decât de soarta propriei țări.

Florin Cîțu este acum președintele senatului României dar la ședințe nu se prezintă, adică nu își face treaba, își ia banii degeaba.

Citește și despre cum Florin Cîțu și Marcel Ciolacu pregătesc fraudarea alegerilor.

Back to top button