Distribuți acest articol

Astăzi este ziua cea mare: au loc alegeri parlamentare în republica Moldova.

Peste un milion de moldoveni se află dincolo de granițele țării cu pașaportul românesc, adică asumându-și identitatea de a fi român. Acești români sunt cei care vor decide viitorul celui de al doilea stat românesc.

După marea victorie din 6 decembrie de la București, AUR și-a asumat să treacă la următoarea etapă: participarea la scrutinul electoral din Basarabia Românească răpită de ruși și acum sechestrată de clanurile oligarhice.

Deși au avut la dispoziție doar două luni și un stat construit să fie antiromânesc împotriva lor, cei de la AUR au avut o campanie electorală reușită. Rămâne să vedem dacă moldovenii vor alege în proporție de 5% cu AUR sau vor opta în continuarea pentru partide stataliste antiromânești.

România are o șansă istorică , ca un partid politic patriotic să fie pe cele două maluri de Prut. AUR poate să facă istorie căci acest lucru ar apropia neamul românesc în 2024-2025 de Unirea efectivă, atunci când vor avea loc din nou alegeri parlamentare iar AUR va fi pe cele două maluri de Prut.

AUR speră să ia peste 5% cu ajutorul românilor plecați din Republica Moldova în Europa.


Distribuți acest articol