Actualitate

După ce a gestionat catastrofal pandemie, Arafat dă vina pe presă: trebuie cenzurată

Raed Arafat este principalul vinovat pentru modul defectuos în care a fost gestionată pandemie. El este cel care conduce cu mână forte ministerul de interne și cel al sănătății. Miniștrii și secretarii de stat se tot plimbă prin aceste posturi, însă el este permanent. Ar fi bine să fi gestionat bine acești mulți ani, dar el a fost preocupat doar de cum SMURD crește și nu cum se construiesc spitale noi în România sau cum românii primesc servicii medicale de calitate.

De fapt dacă românii sunt bolnavi spitalele se mențin pline, SMURDUL funcționează, deci afacerea e ca pe roate.

Raed Arafat putea să cumpere medicamente pentru tratare și să pregătească spitalele de acest vârf. El nu are nici o justificare pentru relaxare în condițiile în care toți specialiștii susțineau că vârful la noi nu a sosit deoarece izolarea timpurie nu a permis transmiterea virusului.

Situația este dramatică în spitale, încrederea românilor în sistemul medical este redusă. Românii nu s-au vaccinat deoarece încrederea lor a fost distrusă, în spitale te duci și mori, așa că refuză să se ducă în spitale, preferă să moară acasă.

Pneumonia trebuie tratată, nu se poate fără tratament, ori noi aflăm că nu au medicamente. Adică după doi ani de criză Arafat și Cîțu au trimis avioane speciale ca să primească donații de medicamente.

Dar ce am făcut timp de 2 ani?

Arafat se comportă precum un copil răutăcios: nu el este de vină, alții sunt de vină, presa ar trebui cenzurată.

Faptul că ei nu sunt credibili este vina lor, inclusiv a lui. Timp de 30 de ani au distrus încrederea în sistemul de sănătate.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button