Actualitate

După 1990 partidele au creat rețele de media prin care controlează toată opinia publică

După 1990 partidele politice au creat adevărate rețele de presă, interconectate, care au și astăzi o singură menire: să lase românilor o realitate deformată cu privire la ceea ce se întâmplă în România.

Sub acoperirea acestei prese România a fost supusă unui jaf sistematic iar cei aflati la putere au putut să își conserve privilegiile.

Aceste rețele sunt formate din presa scrisă, audio și cea tv. Aceste rețele repetă mesajele care vin de la stăpâni, asigurând un fenomen de rezonanță.

Chiar și atunci când lucrurile sunt evidente pentru că ele nu sunt la TV, la radio sau în presa scrisă atunci ele nu există.

Toți cei care prezintă realitatea sunt considerați ca fiind adepți ai teoriei conspirației.

Aceste rețele sunt plătite fie din afara României , de principalii beneficiari ai resurselor țării, fie de stăpânii din interior abonați la funcții publice și la banul public.

Au avut grijă să construiască presă pentru fiecare categorie de electorat, în spațiul public chiar par uneori în conflict.

Cu toate acestea anumite mesaje sunt repetate identic de către toți, mai ales când este vorba despre decizii importante sau în campania electorală.

Forma de organizare seamă foarte mult cu rețelele de crimă organizată.

De multe ori aceste instituții sunt folosite pentru executarea publică a celor care nu mai răspund la comenzi, de și mai multe ori apare șantajul anumitor politicieni care nu vor să execute ordinele.

Această presă conduce uneori deciziile partidelor politice, prin acest aparat se dau comenzi. Oamenii sunt chemați în studiouri și acolo nu se ascultă opiniilor lor ci li se dau sfaturi, sunt certați, li se spune cum ar trebui să acționeze.

Acum majoritatea presei este abonată la banii partidelor politice. Există subvenția publică iar PSD și PNL folosesc aproape jumătate din acei bani.

Noi știm care sunt aceste rețele și cum ele funcționează, dacă vă chinuiți puțin le puteți și dumneavoastră descoperi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button