Actualitate

Donald Trump și soția sa, Melania, confirmați cu COVID-19. Aceștia vor intra în carantină

The Guardian anunță că președintele american, Donald Trump și soția sa, Melania, au fost confirmați cu COVID-19, . Trump s-a testat după ce o colaboratoare a sa a fost depistată cu COVID-19.

Anunțul a fost făcut într-un mesaj postat pe Twitter de către Donald Trump care a anunțat că a fost testat pozitiv. “Vom începe imediat procesul de carantină și recuperare. Vom trece prin această ÎMPREUNĂ!”, a scris Trump pe Twitter.

Inițial, Donald Trump afirmat joi că și-a făcut un test COVID-19, dar încă nu are rezultatele, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate, scrie AFP.

“Ea a fost testată pozitiv”, a declarat Donald Trump pentru Fox News, confirmând informații de presă referitoare la Hope Hicks, consilieră să apropiată. “Tocmai mi-am făcut un test, vom vedea”, a adăugat el, precizând că și soția sa, Melania, a fost testată.

“Voi avea rezultatele în această seară sau mâine dimineață. După cum știți, petrec destul timp cu Hope, că și Prima Doamnă”, a continuat el. “Va trebui să intrăm în carantină? Nu știu”, a mai spus președintele Statelor Unite.

Hope Hicks se află la bordul Air Force One împreună cu președintele american când acesta a zburat marți la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden.De asemenea, ea a mers cu el miercuri și în Minnesota pentru un miting de campanie.

Președintele american se supune regulat testelor COVID-19, chiar dacă frecvența exactă a acestora nu este cunoscută.

Colaboratorii care lucrează în West Wing sunt testați zilnic, ca și jurnaliștii acreditați la Casă Albă ori călătoresc împreună cu președintele.

Sursa foto : cnn.com

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button