Distribuți acest articol

YouTube i-a interzis lui Donald Trump să posteze înregistrări video în urma cu o săptămână pentru încălcarea politicilor sale de conținut, precizând că aceasta nerespectare a politicii sale vă fi sancționată cu o suspendare de șapte zile.

Google a anunțat că președintelui în exercițiu Donald Trump, al cărui mandat se încheie miercuri, i se vă interzice încărcarea de videoclipuri sau transmisii în direct pe canalul sau de YouTube timp de cel puțin încă șapte zile, informează AFP.

Președintele ales Joe Biden se vă instala miercuri la Casa Alba după ceremonia de investire, la doua săptămâni după ce susținătorii președintelui în exercițiu Donald Trump au luat cu asalt Capitoliul în timp ce Congresul începea procedura de certificare a rezultatelor Colegiului Electoral, conform cărora democratul Joe Biden a castigat alegerile prezidențiale din noiembrie.

“Având în vedere îngrijorările cu privire la potențialul de violenta existent, canalul Donald J. Trump vă fi împiedicat să încarce noi videoclipuri sau fluxuri live pentru un minim suplimentar de șapte zile. După cum am comunicat anterior, comentariile la videoclipurile canalului vor continua să fie dezactivate pe termen nelimitat”.


Distribuți acest articol