Distribuți acest articol

Ministerul Afacerilor Interne a lansat recent în dezbatere publică un proiect care prevede reorganizarea Academiei de Poliţie. Proiectul propune eliminarea studiilor doctorale din cadrul instituţiei, comasarea diverselor specializări şi desfiinţarea Facultăţii de Arhivistică – unica din țară.

Așadar, după ce presa a scris despre mafia condusă de chiar vârfurile instituției, care a patronat ani de zile traficul cu doctorate plagiate, singura soluție a conducerii a MAI este eliminarea școlii doctorale!

Domnule ministru Bode, chiar nu sunteți în stare să stârpiți răul de la rădăcină, eliminând cauza și nu efectul? În structurile MAI sunt mulți oameni cinstiți și competenți, de ce nu sunt puși ei la conducerea școlii doctorale, ci trebuie desființată însăși școala?

Și de ce trebuie eliminată de tot Facultatea de Arhivistică, în loc ca ea să fie adaptată celor mai noi cerințe europene, în loc să se predea aici tehnici noi de arhivare și documentare? De ce vă temeți de arhive și de trecut, domnilor guvernanți vremelnici?


Distribuți acest articol