Dinamo: Don Pablo, capul mafiei și firmele fantomă! Acționarii români eliminați printr-un atac raider
Distribuți acest articol

Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero au reușit să aducă în pragul falimentului unul dintre cele mai iubite cluburi din România, Dinamo București. Acționarii români au fost eliminați astăzi din cadrul clubului printr-un atac raider, demn de celebrele acțiuni ale mafiei sud americane.

Ionuț Negoiță este cel mai interesat de varianta aducerii clubului în faliment și nu a permis să fie preluat de suporterii dinamoviști. Suporterii susțin că prin aducerea în faliment a clubului nu vor avea acces la documentele care arată jaful de la Dinamo.

În cursul acestei zile acționarul dinamovist, Alexandru Anghel, a fost bătut cu bestialitate de bodyguarzii acționarului spaniol Pablo Cortacero, în urma ședinței CA care a avut loc la Hotel Rin deținut de frații Negoiță. În cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor, spaniolii l-au dat afară pe Cornel Țălnar și au introdus trei oameni din anturajul lor. Printre cei implicați în acest atac raider se află și Alex Couto, fostul director general demis în urmă cu o săptămână. Dorin Șerdean, președintele clubului Dinamo, a fost și el implicat în incidentele violente din această seară. Martorii prezenți la fața locului susțin că ar fi lovit suporterii acționari care le-au cerut socoteală. 

Fostul ministru Andrei Gerea și membru în cadrul programului DDB a declarat despre acționarii spanioli că sunt niște impostori, iar clubul este în faliment.

”Am înțeles că acești impostori care sunt acționari la Dinamo au anunțat că au trimis deja niște milioane de euro, de săptămâna trecută. E limpede, banii n-au ajuns. Această mărire de capital a fost făcută pe vorbe. Jucătorii pleacă, au anunțat deja. După revelion, la revedere!

De ce, că se joacă de acționarul acest nesimțit (n.r. – Cortacero)? E un golan din Spania, să se întoarcă de unde a venit. Să predea acțiunile, să spună ce bani a dat, de unde i-a avut. Să-și ia banii înapoi și să plece. Trebuie să plătească legal pentru tot ce a făcut, pentru înșelăciune”, a adăugat Andrei Gerea la Digi Sport Live.

De ce nu vin banii de la Don Pablo?

Pablo Cortacero: „S-au virat 6,5 milioane de euro, dar sunt blocați de Agenția de Spălare a Banilor din Anglia!”

Din documentele prezentate de spanioli reiese că aceștia controlează o companie fantomă, fără cont bancar și bilanț contabil depus, deoarece legislația din Marea Britanie este permisivă în acest domeniu.

Din date publice, Logaro Capital Ltd compania spaniolului Cortacero are adresa și sediului social la 20-22, Wenlock Road, N17GU, la care au sediul peste 45.000 (mai exact 45592) de societăți. https://suite.endole.co.uk/explorer/postcode/n1-7gu

Nu insistăm legat de adresa companiei, dar coroborat cu faptul ca societatea nu are depusă contabilitatea pentru primul an de activitate(15 Mai 2019 – 31 Mai 2020) și având o vechime mai mare de 1 an, de zile, de la data înființări aceasta nu are deschis un cont bancar și nu poate oferi garanții. Se poate cere oricărei societăți de la banca la care are deschis contul bancar (dacă îl are!) o Scrisoare de Bonitate Bancară care arată rulajul și balanța.

 » citiți întreg articolul aici www.achetatorii.ro


Distribuți acest articol