Actualitate

Desant de „consultanți” ruși la Chișinău pentru a sprijini candidatura lui Dodon la prezidențiale

O echipă de „polit-tehnologi” din Federația Rusă, coordonată direct de Olga Grak, o aliată-cheie a serviciilor secrete rusești, ar fi ajuns pe ascuns în Republica Moldova. Scopul acestora ar fi să-l ajute pe Igor Dodon să câștige alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

Anunțul a fost făcut de deputații din Partidul Acțiune și Solidaritate, care ar fi primit „informații din surse sigure” în acest sens. „Cu toate că persoanele au fost invitate pentru acordarea sprijinului în alegeri candidatului Igor Dodon, costurile contractării acestor consultanți nu sunt declarate la Comisia Electorală Centrală”, a menționat PAS.

În acest sens, Igor Grosu, președintele fracțiunii PAS din Parlamentul de la Chișinău, a transmis un demers către Serviciul de Informație și Securitate și Biroul Migrațiune și Azil, prin care solicită instituțiilor să investigheze modulul în care persoanele respective au intrat în Republica Moldova, să afle scopul vizitei și să stabilească modul de finanțare a activității acestor consultanți.

Trebuie să îl dezamăgim pe Dodon. Nici acești consultanți nu-l vor salva de la înfrângere”, a subliniat Igor Grosu, deputat PAS.

 » sursa: www.infoPrut.RO

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button