Actualitate

Derapaj în Sectorul 1. La primăria lui Clotilde Armand, ai acces la toaletă doar dacă ești de la USR

La Primăria Sectorului 1, consilierii PSD și PNL împrumută carduri de acces pentru a merge la toaletă. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dat carduri de acces doar colegilor de partid.

„În primăria de sticlă a doamnei Clotilde Armand, ca să te duci la toaletă, trebuie să ai cartela. Fără, nu poți să intri nici măcar la toaletă.”, se aude într-un clip difuzat.

Consilierii locali PSD și PNL din Sectorul 1 au constatat, în zi de ședință, că nu pot folosi ușile de acces pe holurile și birourile primăriei, blocate cu cardul. Și culoarele spre toaletă au fost restricționate. 

„Nici măcar liftul nu putem să-l folosim dacă nu avem cartelă.”, se mai aude în clip. 

Potrivit corespondentului Antena3, care citează „varianta oficială”, aceste cartele magnetice au fost introduse pentru securitate și pentru pontajul angajaților, pentru a se face prezența la intrarea și la ieșirea din primărie. 

Consilierii locali de la PSD și PNL acuză însă că li se restricționează abuziv accesul în Primăria Sectorului 1. Ei au apelat la angajați pentru a li se deschide ușile. 

S-au „împărțit” reproșuri și în cadrul ședinței de consiliu local. De altfel, încă de la începutul mandatului, consilierii PSD și PNL și primarul Clotilde Armand se află în „război”. Consilierii acuză că primarul nu comunică deloc cu ei, în timp ce Clotilde Armand susține că există o coaliție politică împotriva ei. 

Plângere penală împotriva primarului Clotilde Armand

Consilierul local PNL Dan Podaru a depus recent o plângere penală împotriva primarului Clotilde Armand pentru că edilul le-ar fi ascuns consilierilor, în aprilie, la votarea bugetului, arieratele, datoriile neplătite mai vechi de 30 de zile, și nu a bugetat sumele necesare pentru plata pe întregul an a serviciilor contractate. Unul dintre aceste servicii este salubrizarea.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button