Distribuți acest articol

Dacă știi să asculți ordinele și să te înscrii în disciplina impusă de cei care conduc USR-PLUS ești numai bun de pus pe listele de parlamentar. Așa a făcut și Terente Eugen din Tulcea și care a reușit să ajungă deputat, salvându-se astfel de sărăcie.

Meseria de parlamentar este una bănoasă. Conform declarației de avere publicată pe site-ul camerei deputaților domnul Terente Eugen a reușit să câștige anul trecut sub 2.800 de lei pe lună. La acest moment se poate lăuda cu un salariu generos de 13.000 de lei la care se adaugă și suma forfetară pe care o utilizează în propriul interes și după bunul plac.

Interesant este că firma la care parlamentarul USR era angajat, S.C 55 LINK DIZAIN S.R.L. avea în anul 2019 cifra de afaceri de 27.379 lei și doi angajați. Cifrele bat cam greu dacă luăm în considerare taxele ce revin statului pentru doi angajați și salariile aferente pentru două persoane.

Până să ajungă la USR Terente se ocupa cu vânzarea de iluzii, adică convingea pe români să își cumpere asigurări.

Un lucru este însă bun la noul parlamentar USR, spre deosebire de colegii pe care îi are el nu este dator vândut pe la bănci.


Distribuți acest articol