Distribuți acest articol

Contactat de redacția 4media.info deputatul AUR Adrian Axinia acuză presa de Fake News și că există televiziuni și publicații online care au stigmatizat o întreagă etnie lăsând impresia că toți romii sunt infractori:

“Închideți televizoarele și nu mai citiți presa lor căci spun numai minciuni. Ce mi-a fost dat să văd astăzi depășește orice limită a bunului simț. Sperăm ca CNA și CNCD să se autosesize cu privire la campania desfășurată astăzi de unele instituții de presă și prin care s-a adus atingere unei întregi etnii.

Nu, nu toți romii sunt infractori așa cum se dorește a se lăsa impresia. Oameni certați cu legea sunt în toate păturile sociale și etnice. Să nu uităm că PSD, PNL și mai nou USR au băgat în parlament oameni cu dosare penale sau chiar condamnări penale.

Nu este la fel de grav că aceste partide delapidează bugetul național și din cauza asta avem spitalele pline și românii mor? Politicienii actuali sunt niște criminali, chiar dacă avem o culpă indirectă.

În partidul AUR poți intra numai dacă ai cazierul curat. Așa cere legea, așa cerem și noi. Orice român, indiferent de etnie, dacă se regăsește în mesajul nostru conservator este așteptat alături de noi: romi, evrei, maghiari, sași, secui, lipoveni. Toți suntem români și ei vor să ne învrăjbească.

Parcă eram extremiști, acum nu mai suntem?

Cei ce au făcut politică până acum nu s-au îngrijit ca romii să meargă la școală, să aibă o meserie din care să poată trăi. I-au lăsat în mod intenționat la marginea societății ca să fie ușor de manipulat la alegeri. Infracțiunile sunt o problemă socială ce vin din lipsa educației și sărăcie. Haideți să avem programe prin care să îi atragem la școală, să le dăm haine, o masă caldă, să avem răbdare cu ei. Peste 10 ani vom vedea diferența” a declarat Adrian Axinia, deputat din partea AUR.


Distribuți acest articol