Distribuți acest articol

Dana Budeanu se dezlănțuie la adresa secretarului de stat, Raed Arafat. Aceasta a scos la iveală un ordin dat de șeful DSU pentru către toți directorii de spitale să pregătească saloane pentru copii.

Dana Budeanu readuce în spațiul public evenimentul de la debutul pandemiei, când România nu a fost pregătită de așa ceva. La momentul respectiv au apărut imagini și informații cum că pacienții infectați cu covid-19 erau legați de pat și lăsați în pielea goală.

„Domnu’ Arafat, ați contactat toți directorii de spitale să pregătească saloane pentru copii. De ce să pregătească saloane pentru copii toate spitalele din București? De ce, ce vreți să faceți cu copiii? Nicăieri pe globul pământesc nu există așa ceva. Nimeni nu a pus labele pe copii. De ce ați contactat managerii de spitale să pregătească saloane pentru copii? Ce o să se întâmple la ATI la copii? Ce se întâmpla la adulți? Îi dezbracă în pielea goală și îi leagă de pat? Adică luați copiii de lângă părinți, părinții nu o să aibă acces două săptămâni. Asta o să faceți? Copiii nu fac COVID grav. Toți oamenii de știință de pe glob și toate studiile confirmă acest lucru. Copiii nu fac COVID, este o vrăjeală. Părinților, dacă permiteți asta, să vă ia copiii, asta meritați”, afirmă Dana Budeanu într-o înregistrare video publicată pe Instagram.


Distribuți acest articol