Actualitate

Dan Tăpălagă atac dur asupra lui Bode și Ciucă… gașca de plagiatori. De ce îi susține Iohannis?

De neînțeles de ce președintele Klaus Iohannis, promotorul ”României educate”, cel care a proclamat ”toleranță zero față de plagiat”, îl ține încă în brațe pe ministrul de interne, Lucian Bode, în cazul căruia Comisia de Etică a Universității Babeș – Bolyai a pronunțat un verdict clar de plagiat, adică de furt intelectual, se întreabă Dan Tapalagă pe G4media. 

Comisia a constatat miercuri, 11 ianuarie, că ”teza este profund viciată”. De o săptămână, Bode se agață de funcție, se victimizează, acuză comploturi imaginare ale USR și lansează acțiuni ridicole în justiție pentru a apăra ceea ce nu poate fi apărat. Un plagiat este un plagiat, dovedit deja cu probe clare de jurnalista Emilia Șercan. Bode a furat munca altora atunci când și-a întocmit lucrarea de doctorat în proporție de aproximativ 18%, după cum susține Șercan.

Întrebarea jurnalistului este lansată însă în gol. La conducerea țării se află un cartel, o grupa de crimă organizată, nu se află cu adevărat politicieni. Președintele care își arunca cu nesimțire paltonul pe autoturismul plătit din banii publici nu manifestă doar aroganță față de români dar ține la orice pas să le arate cât de mult îi disprețuiește.

PNL nu mai este partid politic, din acest partid nu a mai rămas nici urma formațiunii ce lua naștere după 1989. Partidul a fost preluat de rețelele de crimă organizată din interiorul statului Român și folosit pentru a putea infesta statul român cu paraziți.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button