Dan Bittman, concert la Chișinău: Abia aştept să revin aici ~ InfoPrut
Distribuți acest articol

Dan Bittman, unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi din România, a susţinut un concert într-un local privat din Chişinău. Într-un interviu pentru TVR Moldova, solistul formației Holograf a anunţat că în viitorul apropiat va reveni la Chişinău pentru un concert de zile mari.

„Energia publicului mi-a plăcut foarte mult, sincer, nu mă aşteptam ca lumea să mai ştie şi să se bucure de piesele Holograf, chiar şi în varianta aceasta. Nu ştiu ce se mai ascultă la Chişinău, eu vin, nu e aceasta problema, problema e că muzica se mai schimbă, se consumă de la zi la zi. Sincer, m-am bucurat foarte mult, au cântat cu mine mulţi din cei aflaţi acolo, au dansat, au fost în faţa scenei”, a declarat solistul.

Artistul a recunoscut că în această perioadă formaţia Holograf s-a lăsat prinsă de muză. Legendara trupă şi-a reevaluat agenda, iar acum sunt în plin proces de creaţie.

„Am început să facem piese pe care le aveam noi mai demult în minte şi, probabil, la toamnă, cu puţin noroc şi dacă se mai linişteşte treaba, o să facem un album nou. Sper să ajungă şi aici şi, sper ca tinerii de aici şi nu numai, să-l audă şi să le placă ceea ce facem”, a mai spus Bittman.

La concertele formaţiei Holograf sala este plină până la refuz. De-a lungul anilor, trupa a ştiut să menţină viu interesul publicului, astfel că, şi până în prezent, la concertele susţinute sunt prezente trei generaţii, fenomen pe care artistul îl apreciază din plin.

„Eu mă bucur căîncă se mai ascultă Holograf la Chişinău. Sincer, pentru mine e o surpriză plăcută şi o onoare pentru că lumea încă mai are timp să asculte Holograf. Aseara m-a bucurat faptul că mai toate piesele erau cunoscute, inclusiv „Şi îngerii au demonii lor”, dar mă bucur să văd chestia asta. Nu pot decât să spun că abia aştept să revin aici”, subliniază solistul de la Holograf.

Dan Bittman a declarat că are o admiraţie aparte pentru artiştii din Republica Moldova şi recunoaşte că în viitor ar putea să semneze şi colaborări cu unii interpreţi basarabeni.

„Să spun un lucru, eu foarte mult apreciez artiştii care vin din Republica Moldova, vorbesc foarte serios. E plină România de ei şi mă bucur. Vin cu o calitate excepţională şi, muzical vorbind, sunt foarte bine pregătiţi, aici se face foarte serios muzică, vin cu un alt limbaj cu care noi nu suntem foarte obişnuiţi. E mult mai pur, mai autentic. Ca să fac o colaborare, da, cu orice artist!”, s-a destăinut acesta.

Dan Bittman se declară îndrăgostit de publicul basarabean, spune că energia debordantă pe care o simte ori de câte ori vine în Republica Moldova o trăieşte la turaţii maxime. De asemenea, acesta a precizat că trupa Holograf va reveni curând la Chişinău pentru a susţine un concert de zile mari.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol