Distribuți acest articol

Cristian Diaconescu este fost PSD-ist de valoare devenit apoi PMP-ist, partidul lui Traian Băsescu dar de care acesta s-a dezis.

Cristian Diaconescu nu negociază și nu caută nici o soluție pentru partidul ce îl conduce, el caută o soluție pentru sine, adică o sinecură bine plătită prin intermediul PNL.

Deși cu perspective la un moment dat, calitățile fostului senator nu s-au dovedit chiar cele mai bune în a-l orienta spre soluțiile potrivite. Cu toții s-au crezut de neînlocuit și au sfârșit în afara politicii românești.

Cristian Diaconescu se plimbă pe la partidele parlamentare și poate unul dintre ele o fi dispus să preia aceste rebut politic ce a fost ejectat de români de pe scena politică. PMP nu va aduce nimic bun către nici un partid politic deoarece este un proiect politic nociv ce a fost nășit de către Elena Udrea și care acum trage să se stingă.

PNL ar face o mare greșeală să preia acest partid deoarece nu ar face decât să se înpământănească ideea că se strânge tot ce este mai rău de pe scena politică. Mai au de luat ALDE și PRO ROMÂNIA și se garanteaă astfel prăbușirea totală.

Cristian Diaconescu ar trebui să se retragă liniștit în mediul universitar și să se lase de politică, căci este evident că românii nu îl mai doresc.


Distribuți acest articol