Distribuți acest articol

Primarul Sectorului 1 are o problemă gravă cu gunoiul. Clotilde Armand a solicitat Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze Prefecturii Capitalei o adresă prin care să instituie starea de alertă în Sectorul 1. Edilul pare să caute o firmă franțuzească care să strângă gunoiul în sector, altfel nu se explică piedicile puse de primar.

În mesajul transmis pe Facebook de către Clotilde Armand, populația este îndemnată să sune la poliție de fiecare dată când se observă gunoi pe stradă… Problema trebuie rezolvată de primar și armata lui de consilier, pentru care sunt plătiți din banii noștrii, acum tot noi să le facem treaba?

”Am solicitat Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze Prefecturii Municipiului București o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situației sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de șantajul și suspendarea coletării gunoiului de către operatorul de salubritate.

În paralel, am purtat discuții cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 și am ajuns la un acord. Am aflat că stațiile de sortare și-au redeschis porțile începând de astăzi dimineață pentru a primi gunoiul colectat de Romprest. Aceste stații erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăților făcute de Primăria Sectorului 1.

Vă rog să sunați la Poliția Locală Sector 1 și continuați să reclamați neridicarea gunoiului Dvs. Este foarte important acest lucru. O să vă explic mai târziu de ce. Știu că nu este cea mai confortabilă situație: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector și văd cu ochii mei ce se întâmplă. Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupți și mafia gunoaielor va lua curând sfârșit. Vă promit.” scrie Clotilde Armand.


Distribuți acest articol