Distribuți acest articol

Dacian Cioloș s-a prins la aproape de un an de la preluarea guvernării că reformele promise în programul de guvernare nu au fost implimentate și că actualii guvernanți, inclusiv cei din USR, și-au luat banii degeaba.

Cioloș dă vina pe bătălia internă din PNL, dintre Orban și Cîțu, pentru că miniștrii USR nu și-au făcut treaba, doar și-au încasat salariile.

“Trebuie făcută evaluarea activităţii Guvernului. Ce înţeleg eu prin această evaluare? Avem un program de guvernare, ne-am angajat la nişte măsuri, inclusiv la nişte reforme, unele cu angajament politic general, altele care ţin de diferite ministere şi ideea va fi să verificăm ce anume s-a făcut şi nu s-a făcut (…). Sunt măsuri politice importante, suntem cam tot acolo de unde am plecat, cu pensiile speciale, am desfiinţat doar pensiile speciale la parlamentari, în rest, suntem cam tot acolo. Cu depolitizarea administraţiei publice suntem cam tot de unde am plecat. Cu desfiinţarea SIIJ, ştiţi situaţia. Acestea sunt trei subiecte foarte importante şi sper eu ca din toamnă încolo, după ce se termină campania asta internă, să putem să ne luăm nişte angajamente politice pe aceste măsuri”, a precizat Cioloş, după şedinţa de coaliţie.


Distribuți acest articol