Distribuți acest articol

Ciocoii peneliști vor să-i lege pe români de glie, îngrădindu-le dreptul de vot!Deputatul PNL Gigel Știrbu a depus astăzi o inițiativă legislativă prin care persoanele care și-au stabilit reședința într-o localitate cu mai puțin de un an înaintea alegerilor nu vor mai avea dreptul să voteze la noul domiciliu, ci la cel vechi.

Cu alte cuvinte, un student, o familie de tineri, alți români obișnuiți care tind la mai bine și vor să urmeze o facultate, să se mute într-o locuință nouă sau să-și caute o slujbă la oraș, vor fi obligați să se întoarcă, în ziua alegerilor, în localitatea lor de origine, să facă poate sute de kilometri, pe banii și pe timpul lor, doar pentru că domnul Gigel de la PNL are convingerea că astfel „se va stopa turismul electoral”.

Dar oare n-au aflat liberalii că turismul electoral a dispărut, practic, din România, odată cu introducerea sistemului de tablete și cu scanarea cărții de identitate, care fac IMPOSIBIL votul multiplu?

Domnule Știrbu, de ce vă mai ascundeți după asemenea cuvinte mari? Ziceți pe șleau că adevăratul motiv al inițiativei este îngrădirea dreptului la vot al românilor, legarea lor de glie, ca niște iobagi. Vă e frică deja că tinerii devin tot mai conștienți că sunteți toți, PNL, PSD, UDMR și USR aceeași mizerie, vopsită doar în alte culori?

Vă este teamă că tinerii acestui neam dobândesc tot mai mult conștiință civică și vor vota și mai abitir partidele anti-sistem, măturându-vă, cât de curând, de la puterea pe care nu o meritați?


Distribuți acest articol