CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI
Distribuți acest articol

17 Decembrie 2020Sursa: IGPR

La data de 15 decembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bacău şi Timiș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în judeţele Bacău şi Timiş, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri.   

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc, de mare risc (cannabis, hașiș, amfetamină, comprimate de extasy), substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 16.178 de lei, 10.395 de euro, instrumente de mărunțire, porționare, ambalare (grindere, cântare, țiple, folii de aluminiu), o instalație pentru cultură indoor, telefoane mobile și tablete.

5 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive au fost conduse, pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, 4 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Ulterior, cele 4 persoane au fost arestate preventiv.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău și Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Semnalări cazuri de corupţie
Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806
Detalii

Relaţii cu publicul
Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.
Detalii

Abonare la newsletter
Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.
Detalii


Distribuți acest articol