CERCETAȚI PENTRU OPERAȚIUNI ILICITE CU ARTICOLE PIROTEHNICE
Distribuți acest articol

30 Decembrie 2020Sursa: IPJ Mures

În această dimineață, polițiștii din Mureș efectuează 49 de percheziții domiciliare la locuințele mai multor persoane cercetate în cadrul mai multor dosare penale ce vizează efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.  

La data de 30 decembrie 2020, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Mureș, sub coordonarea procurilor din cadrul Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Târgu Mureș, Târnăveni și Luduș, efectuează 49 de percheziții domiciliare, în județul Mureș, la locuințele mai multor persoane bănuite de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada octombrie – decembrie 2020, persoanele bănuite ar fi achiziționat din mediul online articole pirotehnice, interzise la deținere, în scopul recomercializării acestora sau pentru uzul propriu, în perioada sărbătorilor de iarnă.

La activități participă luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș, specialiști criminaliști, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș.

Semnalări cazuri de corupţie
Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806
Detalii

Relaţii cu publicul
Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.
Detalii

Abonare la newsletter
Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.
Detalii


Distribuți acest articol