CERCETAȚI PENTRU EFECTUARE DE OPERAŢIUNI FĂRĂ DREPT CU SUBSTANŢE SUSCEPTIBILE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE
Distribuți acest articol

11 Decembrie 2020Sursa: IGPR

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi au documentat activitatea unor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 10 decembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Au fost conduse, la cercetări, două persoane bănuite.

În urma percheziţiilor, polițiștii au ridicat peste 260 de grame de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 128.940 de lei, 11 telefoane mobile, 31 de cartele telefonice și 3 cântare electronice de mare precizie.

În baza probatoriului administrat în cauză, cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore de procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi şi introduse în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi şi jandarmilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.

Semnalări cazuri de corupţie
Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806
Detalii

Relaţii cu publicul
Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.
Detalii

Abonare la newsletter
Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.
Detalii


Distribuți acest articol