Distribuți acest articol

Marcel Ciolacu a făcut zid în fața președintelui României și l-a apărat pe acesta în fața unei comisii parlamentare de verificare a modului ilicit în care averea lui Klaus Iohannis a fost dobândită.

După cum se știe Iohannis are doar 7 clase, nu ne referim aici la școală ci chiar la proprietăți imobiliare.

Justiția chiar a dovedit că o parte nu au fost dobândite corect, dar în loc să vedem procurorii deschizând ușa de la Cotroceni, am asistat la un blat total între puterile din stat.

Astfel că PSD, adică Ciuma Roșie a lui Iohannis, nu a permis formarea acestei comisii în birourile superioare de conducere a celor două camere ale parlamentului României.

Ceva dubios se întâmplă la vârful PSD din moment ce Iohannis și-a bătut joc de acest partid iar acesta șe așează de fiecare dată în poziția în care pare că i se dictează.

Dacă Marcel Ciolacu este șantajat să iasă public să spună acest lucru, să facă plângere la procurori, căci nu este normal să asistăm la această umilință a celui mai mare partid din România.

Dar Klaus Iohannis nu este acasă, a plecat într-o scurtă excursie, cu tot alaiul său de zeci de persoane.

Așa se face că, în plină pandemie, fără spitale, cu sute de morți zilnic datorită lipsei de medicamente, Klaus Iohannis și-a permis luxul de a da o fugă rapidă în Egipt, sub forma unei vacanțe exotice.

Acolo este frumos, e cald, nu e frig, nu ai nevoie de gaz ieftin ca să te încălzești. Acum câteva mii de ani faraonii și-au construit piramide în care să fie îngropați, iar astăzi Klaus Iohannis a mers să le vadă. Piramidele sunt utilizate pe post de construcție mortuară, adică mori și apoi te bagă slujitorii în ele.

Nu știm dacă acesta este un semn divin sau o dorință personala a celui ce ar trebui să conducă România, în lipsa unui premier adevărat.

Poze cu primul om al statului plimbându-se cu frumoasa sa soție printre piramide, așa cum îi stă bine unui faraon, au făcut deliciul presei din România.

Se simte un iz puternic de suspendare, primul din istoria modernă a României, probabil vom vedea primul președinte de stat care nu și-a dus la îndeplinire mandatul.

Nu poți avea o țară fără guvern, cu sute de morți zilnic, fără spitale moderne, fără medicamente, dar tu să pleci în vacanță.

Specialiștii în psihiatrie văd deja aici un tipar comportamental deviat, anormal, dincolo de limita la care se poate declara o formă de nebunie incompatibilă cu funcția de președinte.


Distribuți acest articol