Actualitate

Ce nu face Rareș Bogdan pentru o funcție.. Intervenție în scandalul lui Florin Cîțu: „Omul ăsta nu a furat, a băut o bere la volan”

Rareș Bogdan este cunoscut pentru schimbările radicale foarte rapide în politică. Dacă astăzi este de partea ta, mâine de poți trezi cu mâna mușcată de același om. După ce a schimbat tabăra lui Orban cu cea a lui Cîțu, Rareș Bogdan sare în ajutorul premierul în condamnarea din SUA.

„Si eu cand eram copil mergeam la olimpiade dar ma si bateam in curtea scolii. Vorbim despre un student care a consumat alcool la volan intr-0 Americă in care am fost de cateva ori si doar daca ai sticla in mana si nu intr-o punga deja este o mare problema. Toate chestiunile de genul acesta mi se par putin exagerate si mi se pare ca cineva vrea neaparat sa impinga campania interna spre un razboi total. Pe mine ma deranjeaza sincer acest lucru. Noi am avut razboaie dure cu PSD si cu Liviu Dragnea si nu au aparut astfel de chestiuni, avea dreptate Florin. Ma astept inclusiv eu sa fiu acuzat ca am fost bataus in copilarie.

Citu nu este ales de noi sa fie staretul manastirii Plumbuita, nu e vreun sfant, nu il alegem nici pentru pozitia de Patriarh. E un om ca toti oamenii, a facut greseli in tinerete. Vreau sa stiu cati romani nu au facut greseli. Vreau sa stiu cati romani nu au incalcat nicio lege atunci cand erau tineri.

Pe mine m-a interesat (despre Florin Citu) sa ofere performanta manageriala. Eu nu ma uit cu cine s-a sarutat prima oara, la ce varsta, cand a fost prima oara in tabara,

Acum in sfarsit e om, lumea il cunoaste”

Rareș Bogdan a precizat că Florin Cîțu nu poate fi considerat penal: „Mi s-a parut ridicol ca au inceput sa arate cu degetul oameni din PSD. Oameni buni, omul asta nu a furat, a baut o bere”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button