Distribuți acest articol

Nu ați crezut că veți auzi asta, dar după regionalizarea propusă pe modelul UDMR, fostul PDL-ist Emil Boc ne mai oferă una: consideră că Florin Cîțu nu este bun doar la șefia PNL, dar e perfect și ca președinte al României.

Prima dată s-a gândit Emil Boc că în România nu e bine pentru că nu e țara împărțită cum trebuie de Alexandru Ioan Cuza. Sigur că nu județele sunt problema ci hoția făcută de partide, inclusiv și mai ales de PDL-ul pe care l-a condus. Sau ne ia Emil Boc de proști și crede că românii au uitat de scăderea salariilor, de creditul gigantic luat în guvernarea sa de la FMI sau de jafurile la care țara a fost supusă.

Acum s-a gândit Emil Boc că e bine să se pună bine cu UDMR și susține și el regionalizarea și de ce nu ar fi bună o regiune formată din Covasna, Harghita și Mureș? Noi glumim, dar nu și Emil Boc.

Se pare că primarul din Cluj începe să se simtă important de se dă cu părerea și când nimeni nu o cere. Chiar în aceste zile propunea și susținerea pe dezastrul Florin Cîțu la șefia PNL, iar mai nou la cea a României. Spune Emil Boc că ar fi bun Cîțu ca și președinte pentru toți românii.

Parcă trăim într-o catastrofă politică și de la candidatul Dăncilă am ajuns la candidatul Cîțu. Pare că PNL, PSD și USR își bat joc de români.

Dacă pe liste s-ar pune un porc atunci el ar putea obține cu siguranță mai multe voturi sau susținere populară.


Distribuți acest articol