Actualitate

Băsescu e la spital după ce a pierdut protecția SPP. A fost colaborator și a pierdut beneficiile

Traian Băsescu e la spital, situația se complică cu fostul președinte.

Mulți români sunt alături de fostul președinte al României, Traian Băsescu. Unii sunt considerându-ul un fost președinte bun, alții sunt considerându-l un președinte rău.

Recent instanțele de judecată din România au decis că acesta este turnător, informator, colaborator al securității dinainte de 1989.

Traian Băsescu neagă total că ar fi făcut poliție politică sau că ar fi fost turnător și că în calitatea sa de căpitan de navă avea obligații legale de informare cu privire la misiunile pe care le executa în afara României.

Citiți și despre cum PSD și PNL pregătesc fraudarea alegerilor din anul 2024. Metoda este una simplă.

Fostul președinte și-a pierdut drepturile pe care le avea ca și fost demnitar. S-a întâmplat acest lucru după ce decizia de condamnare ca și fost colaborator al securității a rămas definitivă. Practic toate instanțele de judecată au spus același lucru: Traian Băsescu a lucrat cu Securitatea.

Băsescu e la spital

Președintele Traian Băsescu este la acest moment la spital. El a fost internat de urgență. Se presupune că ar avea probleme cardiace grave, atac cerebral sau atac de cord, nu se cunosc însă informații certe.

Traian Băsescu este în pericol de moarte și a fost internat la spita. Citiți aici mai multe detalii despre caz.

Acesta se afla la Bruxelles, acolo unde își joacă rolul ales de europarlamentar. Decizia instanței nu afectează în nici un fel calitatea de reprezentant al statului român.

Traian Băsescu a decis să dea în judecată statul pe care l-a condus timp de 10 ani. El recunoaște practic că statul este unul eșuat, deși el este cel care l-a condus. Deși a pierdut de fiecare dată, el se considară nevinovat și că statul nu și-a făcut treaba. Fostul președinte va da în judecată statul român la CEDO.

Back to top button