Distribuți acest articol

Suntem solidari cu inginerul de la Apele Române dat afară pentru a face loc unei chelnerițe „de la Partid”Într-o Românie în care mii de oameni au murit la Revoluție pentru ca incompetența, nepotismul și sistemul PCR (pile-cunoștințe-relații) să devină doar o amintire urâtă a unui regim criminal, iată că aceste metehne sunt perpetuate de un guvern care a promis să fie „altfel”, să aducă „oameni noi” și să guverneze „fără penali”.

Au adus, într-adevăr, oameni noi, dar asta doar pentru a-i da afară pe oamenii competenți. Cazul inginerului Gabriel Musteață, de la Apele Române, demis pentru că a îndrăznit să ia atitudine față de angajarea unei chelnerițe aflată în grațiile baronilor liberali, este elocvent. Suntem alături de inginerul Musteață și suntem gata să-l sprijinim în demersul lui de a-și găsi dreptatea în instanță. Căci el nu este singur.

România toată este o țară în care oamenii pricepuți, competenți, care au muncit o viață ca să-și clădească singuri o carieră, sunt dați la o parte pentru a face loc unor slugi de partid – indiferent că partidul este PSD, PNL sau USRPLUS. Acesta este sistemul ticăloșit împotriva căruia luptăm și pe care, cu ajutorul românilor cinstiți, al zecilor și sutelor de mii de „ingineri Musteață” din această țară, îl vom învinge!


Distribuți acest articol