Distribuți acest articol

Regimul actual a decis că petrecerea din noaptea de revelion este prea periculoasă așa că vor decide ei ce este mai bine pentru români.

Raed Arafat și Nicolae Ciucă pun condiții foarte grele pentru noaptea de revelion. Pentru că cei doi nu sunt invitați nicăieri în noaptea dintre ani s-au gândit că e bine ca nici un român să petreacă, cel puțin nu legal.

Evident că nimeni nu poate interzice românilor să fie fericiți și să stea alături de familie și de prieteni în noaptea dintre ani. Așa se face că marea majoritate a cetățenilor vor neglija abuzurile comise de cei care astăzi conduc România.

Mulți vin acasă după un an greu de muncă, au nevoie ca de sărbători să respire.

Sigur că soluția ar fi alta. Este nevoie de un echilibru între sănătatea fizică și cea psihică. Românii au nevoie să nu mai fie bombardați cu amenințări iar o noapte nu a făcut nimănui rău.

Tocmai de aceea AUR cere ca în noaptea dintre ani Arafat și Ciucă să facă o excepție la abuzuri și să permită petrecerile la restaurante.

Este evident pentru toată lumea că acest lucru va ajuta comercianții din horeca și în acest fel vor mai primi o gură de aer ca să respire. Să poți organiza revelionul înseamnă plata salariile pe o durată de vreo 2 luni.

Companiile românești au nevoie de acest lucru, au nevoie ca de aer de evenimente iar revelionul este un eveniment necesar.

„Trebuie să ajutăm HORECA, să le permitem ca în noaptea dintre ani să facă evenimente. Nu cred că o singură noapte poate aduce așa mari prejudicii și nu mai e cazul să ne jucăm cu viața românilor și să ne pretindem salvatorii lor deși nu suntem.

A fost distrus un sector economic național, e timpul să îi lăsăm să respire în acea perioadă. Limitarea pentru ora 21.00 nu are nici o logică și este aberantă.

Arafat să înțeleagă că și românii au drepturi și nu mai trebuie tratați cu aroganță” a declarat Axinia Adrian George, deputat AUR de Prahova.


Distribuți acest articol