Cum va fi acordată motorina donată R. Moldova de către România pentru sprijinirea agricultorilor afectați de secetă ~ InfoPrut
Distribuți acest articol

Miercuri, 22 aprilie 2021, PNL, PSD și USR au aprobat pozitiv legea privind vânzarea terenurilor agricole la străini. AUR a dat vot negativ pe acest proiect legislativ și a acuzat celelalte partide politice de trădare națională.

Inclusiv PSD a votat proiectul de lege și astfel s-a putut asigura majoritatea necesară ca proiectul să treacă. Patriotismul PSD se scurge în fața comenzilor venite din afara țării.

“Partidele politice cedează presiunilor străine și au aprobat o lege prin care terenurile extravilane agricole se pot vinde către străini. Se comite un act de trădare națională și doar parlamentarii AUR s-au opus.

Terenurile aparțin poporului român și ele nu trebuie să fie înstrăinate. Avem cele mai bune pământuri din Europa și prețurile sunt foarte bune. Agricultorii români sunt astăzi decapitalizați de criză și băncile nu le ajută deloc. Așa vor veni străinii și vor cumpăra aceste terenuri în timp ce noi nu putem să cumpărăm nimic la ei deoarece nu se mai tranzacționează.

Este trist că nu mai putem decide singuri și votăm pe baza comenzilor venite de la vârful partidelor, acolo unde străinii și-au plasat oamenii” a declarat George Simion, co-președinte AUR.

USR dorește să vândă terenurile agricole ale românilor către străini. Această procedură era blocată parțial iar vecinii erau cei care aveau primii dreptul ca să cumpere, sau cei care cultivau la acest moment terenul. Pământul este unul bun și ieftin, dar este al poporului român, el nu trebuie să fie vândut. Ce vedem noi? Că USR, cu sprijinul PNL și PSD, trădează interesul nostru național și modifică legea pentru ca străinii să poată cumpără terenurile românilor.

La momentul de față singurul partid politic care îi reprezintă cu adevărat pe români este AUR, un partid nou și cu oameni noi, tineri, care nu au mai făcut politică.


Distribuți acest articol