Distribuți acest articol

Împotriva medicului Adina Alberts s-a depus plângere la Colegiul Medicilor din România pentru că ar fi avut o opinie contrară cu cea oficială. Atenție că plângerea nu este echivalentă și cu sancționarea, sunt două lucruri total diferite, plângere poate să facă oricine.

Democrația în România s-a sfârșit și presa plătită cu 50 de milioane de euro se repede precum hienele asupra victimelor.

Este și cazul medicului Adina Alberts ce a avut curajul ca în spațiul public să lanseze idei sau principii medicale care sunt opuse celor lansate oficial.

Dragii mei, ştirea acesta este mai degrabă o non ştire. Orice nebun poate face reclamaţie/plângere/sesizare împotriva oricui, oriunde. Lăsând la o parte această declaraţie general valabilă, în cazul de faţă, un domn farmacist a fost extrem de deranjat de faptul că eu am postat pe facebook o schemă de tratament cu care marea majoritate a medicilor de familie din România este de acord. Am făcut acest lucru pentru că orice bolnav care, din varii motive, nu a intrat suficient de repede în legătură cu medicul de familie să ştie ce are de făcut, cunoscut fiind faptul că fiecare zi este esenţială în evoluţia acestei boli” a declarat Adina Albers.


Distribuți acest articol