Când au vrut circ, românii i-au urmărit pe Iozefini și pe Siminică, nu au venit la Parlament

🎪 În loc să dea dovadă de seriozitate și profesionalism la dezbaterile pe Legea bugetului de stat pe 2021, Parlamentul a livrat românilor momente nereușite de circ.

🎩 Pe de o parte, coaliția de guvernare s-a prezentat în Parlament cu un număr de iluzionism, încercând să creeze aparența unor dezbateri democratice, când, de fapt, a respins în bloc toate amendamentele opoziției. Inclusiv propunerea #AUR🇷🇴 de redirecționare a celor 4 milioane de euro alocați partidului de la bugetul de stat către construcția unui spital 🏥.

🤡 Pe de altă parte, PSD, copiind metodele folosite de USR când era în opoziție, a încercat să pună în scenă momente comice, folosindu-se de elemente de butaforie, cum ar fi niște nevinovate păpuși.

❤️💛💙 Românii vor de la liderii lor politici lucruri simple, cum ar fi o educație bună pentru copiii lor, acces la servicii de sănătate de calitate, locuri de muncă sigure și bine plătite, protejarea familiilor, păstrarea tradițiilor.

‼️ De aceea, am propus astăzi colegilor parlamentari să lase spectacolul la o parte și să livrăm, cu responsabilitate și profesionalism, rezultate concrete pentru cetățeni și pentru țară.