Distribuți acest articol

Membrii CNA au respins în ședința publică din data de 21.05.2021 solicitarea de licență depusă de către DGI Multimedia Design S.R.L. pentru postul TV de știri 60m.RO.

Motivația este una aberantă și anume faptul că site-ul 60m.RO conține prea multe informații despre partidul AUR și prea puține informații despre PNL, PSD și USR. Dar compania nu a depus licența pentru funcționarea site-ului ci pentru înființarea unei televiziuni, aspect cu totul diferit, mediul online nu se supune licențierii.

Membrii CNA sunt numiți politic cu salarii babane tocmai de către aceste partide politice, supărate probabil pentru că nu au reușit să cumpere toată presa din România. Practic oamenii puși de partidele PNL, PSD și USR la CNA au respins licența unui viitor post de televiziune pe criterii politice.

În primul rând activitatea online nu prezumționează modul de funcționare al viitoarei televiziuni, însă acest lucru a fost total neglijat de către cei puși politic să cenzureze presa din România. Libertatea sub PNL și USR nu mai are nici o valoare, deci nu doar PSD este cu aceste practici totalitare.

Cei mai energici contra sunt personajele puse acolo pe salarii foarte mari de către USR, partid neomarxist cu o agendă antiromânească, necreștină, globalistă.

Site-ul 60m.RO reprezintă un proiect media online distinct de ceea ce ar fi însemnat televiziunea 60m.RO. Practic membrii CNA au presupus că viitoare televiziune ar duce o politică similară, ceea ce nu reieșea din documentație ci doar din percepția personală a acestora.

Să nu uităm că presa din România are acționariat și finanțare dubioasă. Ori în acele cazuri se pare că nu ar fi o problemă, dar în cazul de față, unde acționariatul este unul românesc, public, clar, este o problemă. Instituțiile media din România sunt aservite politic și primesc bani de la partide, din subvenția publică. Practic dacă cenzura nu reușește prin bani, atunci ea se face direct prin CNA.

Faptul că o parte din presa din România a decis să fie liberă supără pe foarte mulți. Decizia este una abuzivă și urmează să fie contestată, solicitantul declarând pentru 4media.info că “Este un abuz în serviciu făcut de membrii, reprezentanții unei autorități a statului. Acei oameni sunt puși de PNL, PSD și USR, partide care au televiziuni în România și au presupus ei acum că și noi am face ca ei. Cel mai probabil sunt supărați că noi spunem adevărul și nu ne-am abonat la cele 50 de milioane de euro. Nu vom accepta decizia, o considerăm una penală și vom acționa ca atare, vom cere în instanță licențierea dar considerăm și că este un abuz și în aceste condiții vom depune plângere penală. Acei oameni sunt acolo să apere pe români, nu partide politice care spun minciuni și devalizează statul român, ori numirile nu sunt pe viață, ele se și pot anula”.


Distribuți acest articol