Internațional

Zelenski nu este de acord – Presa americană scrie că Ucraina ar cam trebui să înceapă negocierile de pace cu Rusia

Presa americana scrie ca Ucraina ar cam trebui sa inceapa negocierile de pace cu Rusia. Intai Time, intr-un material in care il prezinta pe Zelenski drept singurul care mai crede in victorie, acesta pierzand inclusiv increderea consilierilor apropiati.

NBCNews susține, într-un material bazat pe surse, care vorbeste despre discutii intre americani plus europeni cu Ucraina despre compromisurile pe care ar fi dispusi sa le faca pentru a ajunge la pace cu rusii. Probabil ca aceasta retorica se va inteti in perioada urmatoare, in functie de ce se intampla intre Israel si Hamas.

Dupa ce am fost asigurati ca Ucraina va invinge si orice indemn la pace a fost trimis sa arda pe rug, vom fi indemnati sa intelegem ca Ucraina ar cam trebui sa negocieze pacea.

Zelenski pare ca e ultimul care pricepe acest lucru. Uman il inteleg. Rusii ocupa 20% din suprafata tarii pe care o conduce. Ar putea ramane in istorie ca cel care a pierdut 20% din tara. Cam cum sa le spuna concetatenilor sai care s-au sacrificat aproape doi ani, parintilor care si-au pierdut copiii, ca trebuie sa accepte ciopartirea tarii. Va da vina pe Occident? Vom vedea.

In aceste conditii si pentru a nu pierde de tot Ucraina, europenii sunt obligati sa transmita, luna viitoare, semnalul clar al aderarii la UE.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Daca Zelenski voia pace in Ucraina, respecta tratatul de la Minsk, nu spunea din prima zi ca presedinte ca va transforma Ucraina intr-o tara militarizata si ii va distruge pe toti rusii din Donbas, nu asculta de Biden(un senil), Merkel si Macron si nu parasea masa tratativelor de pace in Martie sau aprilie 2022…
    Acum sunt sigur ca SUA, Marea Britanie, Franta si Germania regreta ca au retras Ucraina de la masa tratativelor de pace.
    Vinovate de toate victimele conflictului din Ucraina sunt SUA, Marea Britanie, Franta si Germania, urmate de UE, Canada, Japonia, Australia si, in special de nazistul Zelenski si gasca lui de nazisti pe care o are la guvernarea Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button