Actualitate

Vor că ciopârțească din nou legile justiției. Doar proștii să mai facă închisoare, să fure politicienii cât vor

Vor că ciopârțească din nou legile justiției. Doar proștii să mai facă închisoare, să fure politicienii cât vor.

România este precum Vestul Sălbatic: fiecare poate să facă ce dorește și numai proștii mai sunt trași la răspundere. Poți să furi cât dorești din bugetul de stat sau prin intermediul partidelor politice că nu se va întâmpla nimic concret și rău. Politicienii se duc la pușcărie doar 3 ani cu suspendare dar țara este delapidată de miliarde de euro în fiecare an.

Ministerul Justiţiei admite că există ”diferenţe punctuale” între proiectele legilor prezentate la consultările din luna mai cu Comisia Europeană şi cele puse în dezbatere publică pe 21 iulie şi trimise CSM pentru avizare, explicând că acest lucru se datorează faptului că au fost primite amendamente ulterioare în cadrul dezbaterilor publice.

„Parcursul unui proiect de lege de la stadiul de concept până la cel de lege este un proces cu multe etape, judecarea proiectelor la fiecare etapă ca fiind un produs finit este o eroare de principiu, mai ales dacă se face pe baza unor procese de intenţii”, transmite ministerul într-un comunicat remis joi AGERPRES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button