Actualitate

Vladimir Putin este în alertă – USR cere adoptarea a unei declaraţii prin care regimul de la Kremlin să fie calificat „terorist”

USR solicită ca Parlamentul să adopte o declaraţie prin care regimul Vladimir Putin să fie calificat drept „regim terorist”, a anunţat, luni, liderul senatorilor partidului, Radu Mihail.

„Astăzi, USR depune la Birourile permanente ale celor două Camere o propunere de declaraţie a Parlamentului României privind recunoaşterea regimului lui Putin ca fiind un regim terorist. De 250 de zile asistăm la agresiune nemiloasă a regimului Putin împotriva milioanelor de ucraineni civili care nu au nicio vină şi care trebuie să fie protejaţi de către comunitatea internaţională”, a declarat Mihail, la Parlament.

În opinia sa, modul în care acţionează regimul de la Kremlin este ilustrat cel mai bine de ultimele decizii de a ataca infrastructură civilă, de a lăsa fără căldură, fără curent electric milioane de civili. „Este definiţia în sine a terorismului”, a susţinut senatorul USR.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button