Distribuți acest articol

Se pare că Vlad Voiculescu a găsit altă instituție în care să își bage nasul. Nu ne-ar fi deranjat acest aspect, dacă intențiile lui ar fi fost bune și în interesul cetățenilor, dar se pare că Vlad Voiculescu are alte planuri și alte înclinații. Interesele străinilor și cele de partid primează în fața nevoilor cetățenilor, iar acest lucru nu îl împedică să blocheze votarea bugetului pentru Capitală.

Nicușor Dan a spus că la dialogul de miercuri seara au participat reprezentanții USR PLUS, PNL și PMP din București, pentru a avansa pe tema realizării bugetului Capitalei.

La întâlnirea online au participat Vlad Voiculescu, Horia Tomescu și Cosmin Smighelschi (USR PLUS), Violeta Alexandru, Stelian Bujduveanu, Răzvan Socolovici și Diana Mardarovici (PNL), Andrei Ionescu și Sebastian Moise (PMP).

„A fost un dialog echilibrat, în care am căutat căi de a rezolva lucrurile în interesul bucureștenilor. În numele USR PLUS, Vlad Voiculescu a solicitat noi date tehnice cu privire la buget, urmând ca în următoarele 24 de ore, în cadrul organizației, să se facă o nouă analiză, astfel încât să ne apropiem cu toții de o soluție. Discuțiile vor continua mâine seară (joi seara – n.r.) și sper să ajungem cât mai curând la un acord, ținând cont atât de prioritățile comune, cât și de constrângerile momentului”, a spus primarul Nicușor Dan.


Distribuți acest articol