Actualitate

Vlad Voiculescu este supărat pe Florin Cîțu: Campania „Ce conține vaccinul?” a fost ideea mea din ianuarie

Fostul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu, îl acuză pe Florin Cîțu, oarecum, de un furt. Vlad Voiculescu susține că această campanie era deja pe masa lui, încă din Ianuarie, dar având în vedere demiterea, nu a mai reușit să o pună în aplicare.

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. PS. Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, a scris pe Facebook Vlad Voiculescu.

Fostul ministru distribuie o postare a Ministerului Sănătăţii din 16 ianuarie, în care la întrebarea „Ce conține vaccinul?” răspunsul e „săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU…”.

Guvernul a lansat, joi, o serie de spoturi ca să-i convingă pe oameni să se vaccineze. Mesajele transmise de autorități răspund și la întrebarea „Ce conține vaccinul?”.

Back to top button